top of page

Ecologisch tuinieren

 

Er zijn tal van manieren waarmee we de natuur en biodiversiteit een handje kunnen helpen. Zowel kleine als grotere ingrepen maken al een wereld van verschil. Ik tracht de principes van kringlooptechnieken en een milieuvriendelijke aanpak in mijn professionele activiteit te verwerken. 

Neem zeker een kijkje naar het project in de kijker voor een grootschalige realisatie in harmonie met de natuur.

Kleinere initiatieven rond ecologisch tuinieren, heb ik gegroepeerd in vijf pijlers namelijk composteren, duurzaam materiaalgebruik, voedselverlies beperken, het hergebruik van materialen en pesticidevrij tuinieren.

Boomstammen pad

Vrijblijvende offerte

 

Aarzel niet me te contacteren mochten uw plannen en dromen in lijn liggen met een ecologische toekomstvisie.

Zeer pragmatisch kan ik advies geven en projecten uitwerken met een ecologische waarde. Graag sta ik u bij de grenzen van ecologisch tuinieren te verleggen.

 

Neem gerust contact op om te zien of ik U kan verder helpen.

Kringloopkracht

 

Een gedeelte van mijn tijd maak ik vrij om me in te zetten als vrijwilliger.

 

Hiertoe volgde ik in 2013-2014 cursussen tot compostmeester/kringloopkracht via Vlaco. In 2014 begon ik als actief lid. In 2016 rondde ik de opleiding tot lesgever bij Vlaco af.

 

Ik concentreer me hierbij om mensen met raad en daad bij te staan met het thuiscomposteren via een wormenbak, compostvat of compostbak.

 

 Aarzel niet me hierover te contacteren. Neem zeker eens een kijkje op de website van Vlaco om meer te weten te komen over het sluiten van de biologische kringloop

 

bottom of page